Lupus eritematos sistemic, diagnostic greu de pus, dificil de dus

Boala lupus ascunde, inca, multe secrete. Lupus eritematos sistemic, sau LES, este diagnosticul care pune in dificultate medicul si pacientul. Blogul lupus-les-boala, se vrea util tuturor ce au o legatura cu boala lupus eritematos sistemic si lupta cu acest diagnostic intunecat.

Despre lupus sistemic sau LES

Cunoscut de mai bine de 2000 de ani, lupusul are cauze incerte. Exista o teorie care sustine ca lupusul este o boala spirituala. Unii sustin ca este genetica, altii ca este de natura infectioasa.
Indiferent de cauze, lupusul eritematos sistemic ramane un diagnostic care aduce teama in inima bolnavilor si a familiilor lor.
LES este penitenta care obliga bolnavul sa-si schimbe obiceiurile, sa suporte in tacere durerea, sa se ascunda de soare si lumina atunci cand altii se bucura din plin de ele, sa doarma atunci cand ceilalti muncesc, sa-si refuze multe placeri nevinovate, si toate acestea pentru a-si asigura certitudinea aproximativa a unui viitor .

Dar, in primul rand, lupusul este o mare si intunecata lipsa de energie din ale carei tentacule lupti zi de zi si ceas de ceas sa te desprinzi...

Lupus sistemic articole

Apa previne boli si simptome LES

Apa previne si vindeca boli din cele mai variate. Diagnostice asociate LES s-ar evita daca am recunoaste la timp semnalele lipsei de apa din organism. Nerecunoasterea semnalelor pe care ni le da corpul atunci cand sufera de lipsa apei poate aduce prejudicii importante starii noastre de sanatate.

Apa este cel mai comod si la indemana remediu de care dispunem. Inainte de toate produsele sintetice farmaceutice au fost cele naturale si la indemana tuturor. Sa nu le neglijam daca vrem sanatate, mai ales ca sunt si cele mai ieftine !


Explicatii pe intelesul tuturor de ce apa vindeca si previne boli si de ce trebuie sa invatam sa recunoastem semnalele pe care ni le trimite organismul atunci cand este insetat de apa


Apa previne si vindeca arsurile la stomac

Arsurile in partea superioara a tractului gastro-intestinal ne atentioneaza ca o sete majora mistuie corpul nostru. Utilizarea de antiacide sau alte comprimate pentru tratarea acestei dureri nu este corecta, deoarece corpul nostru va continua sa sufere ca urmare a lipsei de apa.

Nerecunoasterea arsurilor la stomac ca un semn de deshidratare si tratarea lor cu antiacide produc inflamatia stomacului si a duodenului, ulcer, si in cele din urma cancer in tractul gastro-intestinal, inclusiv in ficat si pancreas.

Apa previne si vindeca colita si constipatia

Lipsa de apa in intestinul gros este manifestata de organism ca si constipatie sau dureri de colita. Lipsa de apa suficienta determina intestinul gros sa se contracte pentru a stoarce ultima picatura de apa din excremente pentru a suplini lipsa de lubrefiere cu apa.

Nerecunoasterea durerii colitei ca un semn de deshidratare va duce la costipatie consistenta, iar impactul acestei stari asupra sanatatii poate fi, in timp, devastator. Deshidratarea cronica provoaca polipi si hemoroizi si creste posibilitatea de a dezvolta cancer de colon si rect.

Apa scade colesterolul din sange

Nivelurile ridicate de colesterol sunt un indicator de gestionare din timp a deshidratarii organismului. Colesterolul este un "material argilos", care este turnat in golurile unor membrane celulare pentru a proteja celulele impotriva pierderii continutului lor de apa vitala printr-un proces osmotic care ar putea avea loc cu sangele care circula in apropierea lor.

Colesterolul, in afara de a fi utilizat pentru fabricarea membranelor celulare nervoase si a hormonilor este folosit si ca scut ce impiedica pierderea de apa dintr-o celula prin procesul de osmoza cu sangele.

Asigurand celulelor o cantitate suficienta de apa rolul colesterolului de mentinere a integritatii celulare si reglarea vascozitatii fluidelor celulare (sange) va putea fi indeplinit fara a creste cantitatea de colesterol sintetizat de ficat.

Deci, evitarea deshidratarii este regula de baza pentru a pastra un nivel normal al colesterolului din sange.

Apa previne si vindeca diabetul incipient la adulti

Diabetul la adulti este o alta manifestare de boala care apare ca raspuns al organismului la deshidratarea cronica severa. Este binecunoscut simptomul de sete accentuata care apare la debutul diabetului.

Pentru a avea apa suficienta in circulatie si pentru nevoile de apa prioritare ale creierului, eliberarea de insulina este inhibata pentru ca nu cumva insulina sa impinga apa in toate celulele corpului, si deci sa nu se respecte prioritatea circulatiei si a creierului. In diabetul zaharat doar unele celule obtin ratii de apa pentru supravietuire.

Apa si sarea administrate in cantitati suficiente in faza de debut a diabetului pot face reversibila boala.

Nerecunoasterea diabetului la adulti ca o complicatie aparuta in urma deshidratarii corpului va duce in timp la deteriorarea masiva a vaselor de sange in tot corpul. Astfel se poate ajunge la pierderea degetelor de la picioare,la cangrena picioarelor, la leziuni oculare sau chiar la orbire.

Apa previne si vindeca durerile de spate

Durerile de spate si artrita anchilozanta a coloanei vertebrale sunt semne ale lipsei de apa in coloana vertebrala si discuri - pernele de apa care sustin greutatea corpului. Aceste dureri trebuie sa fie tratate mai intai cu cresterea aportului de apa.

Nerecunoasterea artritei si a durerilor de spate ca semne de deshidratare si tratarea cestor dureri cu calmante si bisturiu fara a se rehidrata corpul mentine conditiile favorizante mortii celulelor din cartilajele articulatiilor, producandu-se in continuare deformarea coloanei sau a membrelor. Astfel problemele continua,iar in urma medicamentelor utilizate ramanem cu efecte secundare distrugatoare.

Apa previne hipertensiunea arteriala

Hipertensiunea arteriala este o stare de adaptare a organismului la o seceta generalizata, atunci cand nu exista suficienta apa pentru a umple toate vasele de sange care difuzeaza apa in celulele vii. Ca parte a mecanismului de osmoza inversa, atunci cand apa din serul sanguin se filtreaza si se injecteaza in celulele importante prin gaurile din membranele lor, este nevoie de o presiune suplimentara a sangelui pentru "procesul de injectare" deoarece se injecteaza apa in miliarde de celule in acelasi timp.

Nerecunoasterea hipertensiunii arteriale ca un indicator de deshidratare severa a corpului, ba mai mult, tratarea cu diuretice care deshidrateaza si mai mult, duce, in timp, la blocarea arterelor inimii si a celor care merg la creier, cu colesterol. Apar astfel accidente cerebrale mici sau masive si atacuri de cord, posibil boala de rinichi, sau leziuni ale creierului si tulburari neurologice ca cele ale bolii Alzheimer.

Apa previne si vindeca artrita

Durerile articulare provocate de artrita sunt un semn dureros de deficit de apa in organism.

Artrita este o boala ce apare indiferent de varsta. Utilizarea calmantelor nu rezolva problema dar aduce dupa ea numeroase alte probleme.

Aportul de apa si mici cantitati de sare sunt remediul pentru rezolvarea artritei.

Apa previne si vindeca angina pectorala

Durerea de inima - angina - este un semn al lipsei de apa in axa inima-plamani. Ar trebui sa fie tratate cu aport crescut de apa pana cand pacientul nu mai simte durere si devine independent de medicamente. Supravegherea medicala este necesara . Cu toate acestea, cresterea consumului de apa aduce vindecarea anginei.

Apa previne si vindeca migrenele

Durerile de cap date de migrena sunt un semn de nevoie de apa in creier si ochi. Migrenele se previn impiedicand deshidratarea sa se instaleze in corpul tau.

Tipul de deshidratare care cauzeaza migrene ar putea provoca in cele din urma inflamarea spatelui ochiului si in cele din urma pierderea vederii.

Apa si sarea previn si vindeca astmul la copii

Astmul, este o complicatie a deshidratarii in corp. Acesta este cauzat de programele de gestionare a secetei corpului. In astm, trecerea libera a aerului este obstructionata, astfel incat apa sa nu paraseasca sub forma de vapori corpul (in cazul aburului de iarna, de exemplu).

Aportul crescut de apa va preveni atacurile de astm. Astmaticul trebuie, de asemenea, sa consume mai multa sare pentru a dilua mucusul din plamani care impiedica libera circulatie a aerului in si din sacii de aer.

Nerecunoasterea astmului ca un strigat de ajutor al organismului deshidratat va permite leziuni ireversibile genetice in copiii care traiesc cu astm.

Apa in cantitati insuficiente in corp produce depresie, pierderea libidoului, induce sindromul de oboseala cronica, lupus sistemic, scleroza multipla, distrofie musculara

Aceste boli sunt cauzate de deshidratare cronica prelungita. Simptomele lor se vor atenua odata ce organismul devine bine hidratat si in mod regulat.

In aceste situatii, hidratarea adecvata a corpului asociata cu exercitii fizice care sa solicite muschii bolnavilor ar trebui sa fie parte a programului de tratament.

Vedeti cele 2 cure cu apa indicate in articolul lupus sistemic, cauza-deshidratarea cronica, hotarati care din ele vi se potriveste si nu stati pe ganduri in aplicarea lor.

Voi nota in blog experiente proprii legate de boala lupus eritematos sistemic pentru a ajuta bolnavii cu LES si pentru intelegerea modului de viata al bolnavului cu lupus de catre prieteni, colegi de scoala sau serviciu, sefi, si mai ales, de catre familiile lor.

Cunosti pe cineva care are o cat de mica legatura cu boala LES ? Ajuta schimbul de info utile dintre bolnavii cu LES si trimite-i linkul nostru, http://lupus-les-boala.blogspot.com.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Despre Lupus, cele mai vizionate

GO TO TOP